Bouwoplevering

Tijdens of na de bouw of de verbouwing van een bedrijfspand of een parkeergarage ligt er naast puin en restafval fijn stof op nieuwe vloeren. Het lukt meestal niet om deze vloeren met de hand te vegen en zo snel en veilig een start te maken met het in gebruik nemen van een bedrijfshal of parkeergarage.

Ophoping van hemelwater

Ook ondervindt een bouwproject vaak last van ophoping van hemelwater. Industrial Cleaning heeft speciale machines om het water snel en grondig te verwijderen.

Industrial Cleaning kan vloeren van parkeergarages, fabrieken en magazijnen snel en professioneel reinigen. Wij kunnen tot 100.000 vierkante meter per dag vegen en/of schrobben zodat of gebouw snel in gebruik kan worden genomen. U verliest zo geen tijd en kunt direct beginnen met het inrichten of het laten aanbrengen van een coating op een vloer.

Voor het professioneel reinigen van vloeren gebruiken wij om te beginnen een industriƫle veegmachine voor het vegen van alle losliggende vervuiling en stof. Daarna zetten we een schrobzuigmachine in om de vloer te ontdoen van het resterende fijnstof.

U profiteert van de 5-sterrengarantie van Industrial Cleaning:

  • Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over het juiste onderhoud.
  • Wij beschikken over het volledige assortiment industriĆ«le machines van marktleider Tennant waardoor elk project de machine krijgt die het verdient.
  • Wij beschikken over een eigen onderhoudsteam waardoor de machines altijd in perfecte staat verkeren.
  • Onze milieuvriendelijke machines, grondstoffen en reinigingsmethoden garanderen een schoon milieu en een gezonde werkomgeving.
  • Wij hebben slimme oplossingen zodat uw vloer tijdens onze werkzaamheden zo veel mogelijk in gebruik kan blijven!

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden om uw vloer van uw parkeergarage, fabriek of magazijn snel en professioneel schoon te maken met onze machines.

Bel 0318 – 507 249 voor een schone vloer!

Foto UPS Roermond

Contact

de heermevrouw

© Copyright 2016 | Sitemap