Duurzaam

Industrial Cleaning richt zich op het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen aan het creëren van schone, veilige en gezonde plaatsen op een milieuvriendelijke manier. Het gebruik van chemicaliën dringen wij zoveel mogelijk terug. Het revolutionaire EcH2O-systeem van Tennant werkt zelfs uitsluitend met water! Het ec-H2O systeem is een door Industrial Cleaning veel verkochte optie op Tennant schrobzuigmachines.

ec-H2O technologie™

De ec-H2O technologie zet water elektrisch om in een schoonmaakoplossing die effectief reinigt, geld bespaart, veiligheid verhoogt en die de impact op het milieu verlaagt in vergelijking met dagelijkse reiniging met chemische middelen. Het gebruik van ec-H2O laat geen chemisch residu achter zodat de vloer zijn geboende aspect behoudt met een vereenvoudigd dagelijks onderhoud.

Vermindert de impact op het milieu

Klanten die de technologie gebruiken voor het dagelijkse onderhoud van hun vloeren hebben ervaren dat ze minder water, chemicalieën en verpakkingen gebruiken, wat bijdraagt tot een verminderde impact van hun schoonmaakactiviteiten op het milieu. Schrobzuigmachines uitgerust met ec-H2O-technologie verbruiken tot 70% minder water dan conventionele vloerschoonmaakmethodes.

Onze leveranciers

Industrial Cleaning betrekt de beste kwaliteit duurzame reinigingsmiddelen. Ook onze leveranciers worden geselecteerd op hun focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Duurzaam

Contact

de heermevrouw

© Copyright 2016 | Sitemap