Onderdelen

Tennant onderdelen

Minimale stilstand en maximale winst

Stilstand van uw schrob- of veegmachine kost uw onderneming geld. De onderdelenservice van Industrial Cleaning zorgt ervoor dat de machine weer snel maximaal inzetbaar is.

Industrial Cleaning levert originele Tennant onderdelen voor uw veeg- en/of  schrobzuigmachine. Het magazijn van Industrial Cleaning bevat meer dan 40.000 items, ook voor minder moderne Tennant machines hebben wij de meest gangbare onderdelen altijd op voorraad.

Alle onderdelen zijn originele fabrieksonderdelen, die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zoals bijvoorbeeld de Tennant Borstels en Dweilrubbers; De nauwkeurig uitgebalanceerde Tennant Borstels zijn vervaardigd van hoogwaardige grondstoffen waardoor de Tennant borstels geen haren verliezen en langer mee gaat.

De Tennant Dweilrubbers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een maximale opname van water, dus voor droge, schone vloeren.

Gebruikte onderdelen

Ook voor gebruikte onderdelen kunt u bij Industrial Cleaning terecht. Snelle levering en hoge betrouwbaarheid. Betrouwbare service leveren is voor Industrial Cleaning van het grootste belang.

Dit betekent niet alleen betrouwbaarheid van levering, maar ook stabiele prijzen, zodat u altijd van ons op aan kan. Door voor originele Tennant onderdelen te kiezen, wordt de levensduur van uw veeg- of schrobzuigmachine verlengd en kunnen wij uitstekende reinigingsresultaten verzekeren.

Info, prijzen of een demo aanvragen?

Neem contact op met Industrial Cleaning voor meer informatie over onze producten of onze service.

Neem contact op