Reinigen Parkeergarage vloer

Industrial Cleaning professionele vloerreiniging

Industrial cleaning is de grootste dienstverlener op het gebied van vloerreiniging en schoonmaakmachines. Wij zijn gespecialiseerd in bemande- en onbemande industriële schoonmaakmachines. Zo kunt u bij ons o.a. terecht voor veegmachines, schrobmachine, schrobzuigmachines en waterzuigers. U kunt ook op onze expertise vertrouwen als het gaat om het reinigen van parkeergarage vloeren.

Professionele reiniging van uw parkeergarage vloer

Een schoon parkeerdek bepaald in belangrijke mate de indruk die de garage achterlaat bij de bezoeker. In een parkeergarage kan het vuil snel ophopen. Auto’s nemen vuil mee na binnen en kunnen vloeistoffen lekken. Een schone garage draagt daarnaast bij aan het gevoel van veiligheid zo blijkt uit diverse onderzoeken.
Het grote oppervlak van de meeste parkeergaragevloeren vraagt om een professionele, industriële reiniging. U kan industriële reinigingsmachines bij ons huren of ons inschakelen om de reiniging van de parkeergarage vloer. Met onze hulp zal de parkeergarage er snel weer representatief uitzien.

Gecoat of ongecoate vloer: Wij kunnen het reinigen

Elk type vloer vergt een eigen specifieke schoonmaak. Met de diverse machines in assortiment en de juiste werkmethode bent u verzekerd van het gewenste resultaat. Wanneer wij voor u de parkeergarage vloer reinigen kunt u er van op aan dat dit snel en grondig gebeurd en dat de vloer daarbij niet wordt aangetast. De overlast blijft tot een minimum beperkt en de garagevloer kan snel weer normaal gebruikt worden.

De voordelen

  • Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren
  • Onze werkmethodes beperken de overlast zodat uw parkeerdek snel weer gebruikt kan worden
  • We hebben de machines voor elk type garagevloer
  • We hebben eigen monteurs om al het schoonmaakmaterieel in optimale staat houden

Periodieke reiniging

Om uw parkeerdek in optimale conditie te houden is het belangrijk om regelmatig een grondige reiniging uit te voeren. Bij ons kunt u professionele machines huren van o.a. het toonaangevende merk Tennant. U kunt echter ook het hele proces uitbesteden aan Industrial Cleaning. Wij leveren dan de schoonmaakmachines en vakmensen die de reiniging voor u uitvoeren. Industrial Cleaning neemt u een zorg uit handen zodat u zich gewoon kan richten op uw dagelijkse werkzaamheden.

Meer informatie inwinnen

Beheert u een garage waarvoor u professionele vloerreiniging zoekt? Industrial Cleaning is al jarenlang een toonaangevende partij in de Benelux op schoonmaakgebied.  Wij informeren u graag over alle beschikbare mogelijkheden. Aarzel dus niet en bel voor advies of vrijblijvende offerte.

neem nu contact op