• Jarenlange ervaring
  • Flexibiliteit
  • Maatwerk

Vloerschrobmachine

Een betonvloer reinigen is een ingrijpende klus, hierdoor is het raadzaam om dit met een professionele vloerschrobmachine uit te voeren. Voor huur of aanschaf van een professionele machine kunt u terecht bij Industrial Cleaning. Bij Industrial Cleaning kiest u uit een gevarieerd aanbod aan onder meer professionele vloerschrobmachines van het merk Tennant. Hierdoor is er voor iedere opdracht een passende machine. HierdMet welke machine gaat u uw betonvloer reinigen?

Een vloerschrobmachine in verschillende uitvoeringen beschikbaar

Of u nu een grote of kleine betonvloer moet reinigen: in beide gevallen bieden wij een passende machine. Met een vloot van meer dan 50 machines is er ook voor uw bedrijf of organisatie een geschikt model. Een aantal voorbeelden van vloerschrobmachines waar u bij ons uit kiest zijn:

De grootste keuze uit Tennant veeg- en schrob(zuig)machines

Wist u dat wij zijn uitgegroeid zijn tot de grootste verhuurder op het gebied van industriële vloerreiniging in de Benelux? U kiest bij ons uit tientallen machines, allen van hoogwaardige kwaliteit. Gaat uw voorkeur uit naar een machine in de verhuur, een nieuw model uit de verkoop of een tweedehands model voor een scherpe prijs?

Geef uw wensen door aan onze medewerkers

Gaat u binnenkort een betonvloer van uw magazijn, sportzaal of bedrijfsvloer reinigen? En gaat het om een grote of kleine oppervlakte? Laat het weten aan onze medewerkers en ontvang advies voor een passende machine. Ook voor overige vragen staan we u graag te woord. U bereikt ons via 0318 507 249

Bekijk ook:

Reinigingswerkzaamheden | Fabriekshal schoonmaken | Tennant veegmachine | Schrobmachine leasen
© Copyright 2018 | Sitemap