Tennant Veegmachine

Marktleider in industriële schoonmaak

Voor de verhuur en verkoop van veegmachines bent u bij Industrial Cleaning aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1998 actief in de industriële schoonmaakbranche en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Wij bieden het gehele assortiment van het merk Tennant, evenals Industrial Cleaning Tennant marktleider in hun vakgebied. Een Tennant veegmachine garandeert goede veegprestaties, is eenvoudig in gebruik en is makkelijk te onderhouden.

Een Tennant veegmachine

Een Tennant veegmachine kan gebruikt worden voor het vegen van onder andere magazijnen, distributiefaciliteiten, winkelcentra en fabriekshallen. Een veegmachine van dit merk geeft uw vloer een grondige veegbeurt. Al het stof wordt opgenomen in de machine wat zorgt voor een schone en nette vloer. Naast het stof veegt de Tennant veegmachine ook ander vuil wat op de vloer ligt op.

De varianten

Ons aanbod bestaat uit het complete assortiment van Tennant. U kunt bij Industrial Cleaning daarom kiezen uit verschillende type veegmachines van dit merk. Alle machines voldoen aan de kwaliteits-, veiligheids- en milieu-eisen. Het is afhankelijk van uw situatie welke machine het beste bij uw wensen en behoefte past. De machines verschillen onder andere in draaicirkel en breedte van het veegpad. U kunt de verschillende type machines op onze website bekijken maar u kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie en advies. Wij bieden de volgende type veegmachines aan:

  • Tennant 6100
  • Tennant 6200
  • Tennant 6400
  • Tennant 6550

De mogelijkheden bij Industrial Cleaning

Als u interesse heeft in een Tennant veegmachine bieden wij een aantal mogelijkheden. Allereerst kunt u kiezen tussen het kopen of het huren van een dergelijke machine. Zoekt u naar een permanente oplossing dan is het verstandig om na te denken over de aanschaf van een veegmachine. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte machines aan.
Zoekt u echter een oplossing waarbij u eenmalig of tijdelijk een veegmachine nodig heeft, dan kunt u kiezen voor onze verhuurmogelijkheden. U kunt er dan voor kiezen om een bemande of onbemande Tennant machine te huren. Als u twijfelt tussen de keuze voor verkoop/verhuur of onbemand/bemand kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies.

Contact

Voor meer informatie over onze machines en mogelijkheden hierbij kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Tennant Veegmachine

Contact

de heermevrouw

© Copyright 2016 | Sitemap