Veegmachine huren

Industrial Cleaning is gespecialiseerd in industriële vloerreiniging, u kunt bij ons een veegmachine huren of kopen. Wij zijn sinds 1998 actief en uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. U bent bij ons aan het juiste adres om een Tennant Schrob- of Veegmachine te huren voor de schoonmaak van uw bedrijfsvloer, parkeergarage, magazijn of fabriekshal.

Een gedegen veegmachine huren óf kopen

Een vervuilde vloer kan nare gevolgen hebben. Denkt u aan de indruk die een vieze vloer achterlaat bij klanten of andere bezoekers. Redenen genoeg om te zorgen voor een schone vloer. Voor het vegen van de vloer kunt u bij ons een Tennant veegmachine huren of kopen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij expertise opgebouwd die wij graag met onze klanten delen door u een passend advies te geven.

Een veegmachine huren kan eenvoudig bij Industrial cleaning

Een professionele veegmachine is een behoorlijke investering. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een veegmachine te huren. U heeft hierbij een aantal opties waaruit u kunt kiezen. Wij verhuren vier type veegmachines:

  • Tennant 6200;
  • Tennant S20;
  • Tennant 6400;
  • Tennant 6550.

Afhankelijk van uw situatie, de grootte van de ruimte en uw wensen geven wij advies welk type machine het meest geschikt is. Al onze veegmachines zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Meer informatie over onze mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de verhuur van veegmachines of heeft u wellicht interesse in het kopen van een veegmachine? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, dus ook in noodsituaties waarbij uw vloer snel geveegd dient te worden kunt u ons bereiken. Dus voor meer informatie over het kopen of huren van een veegmachine kunt u ons bereiken door te bellen naar telefoonnummer: 0318 507 249.

Contact

de heermevrouw

© Copyright 2016 | Sitemap