Waterzuigers huren

Heeft u last van wateroverlast als gevolg van smeltwater, een gesprongen leiding een lekkage of door hoosbuien, dan zijn waterzuigers die u bij Industrial Cleaning kunt huren de beste optie. Wij zijn wij u graag van dienst. Bij ons kunt u een opzitwaterzuiger of zelfs meerdere opzitwaterzuigers huren waarmee u de overlast snel en effectief kunt aanpakken. Wateroverlast kan in bijvoorbeeld een parkeergarage of een magazijn zorgen voor gevaarlijke situaties. Door snel te handelen kan eventuele schade beperkt blijven. Daarom kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor het huren van een opzitwaterzuiger.

Een of meerdere professionele waterzuigers huren

Als u opzitwaterzuigers wilt huren, biedt Industrial Cleaning bemande- of onbemande verhuur aan. Bij onbemande verhuur bedient u de machine zelf. Al onze machines hebben een eenvoudige bediening en zijn gebruiksvriendelijk. Bij bemande verhuur zal een van onze medewerkers de opdracht voor u uitvoeren. Onze medewerkers kunnen snel schakelen en staan onmiddellijk paraat, voor een smetteloos resultaat!

Assortiment van Tennant

De industriële machines die wij verhuren zijn geproduceerd door Tennant, marktleider op het gebied van reinigingsmachines waar opzitwaterzuigers (schrobmachines) een onderdeel van uitmaken. Onze machines voldoen aan alle veiligheids-, milieu- en kwaliteitseisen die binnen de industriële schoonmaak gelden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste machine.

Overige diensten die wij u kunnen aanbieden

Naast een waterzuiger huren kunt u bij ons ook terecht voor de volgende diensten:

  • Bemande- en onbemande verhuur van schrobmachines
  • Bemande- en onbemande verhuur van veegmachines
  • Reinigen van magazijnvloeren
  • Reinigen van parkeergaragevloeren

Zoekt u naar een permanente oplossing? Ook dan bent u bij Industrial Cleaning aan het juiste adres. Naast het huren van opzitwaterzuigers en industriële schoonmaakmachines kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop hiervan. Ons assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte machines van het merk Tennant.

Contact opnemen met Industrial Cleaning

Wilt u direct een of meerdere opzitwaterzuigers huren? Of bent u geïnteresseerd in een van onze overige diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ons eenvoudig bereiken door te bellen naar telefoonnummer: 0318 507 249.